Matematik

ligning

06. december 2012 af avengers (Slettet)

hej,

jeg vil gerne have hjælp til en opgave om ligninger

jeg har fået en ligning som lyder

(x-3) (x+5) (x-7)

hvordan udregner jeg denne ligning,?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2012 af NejTilSvampe

Dette er ikke en ligning. En ligning indeholder et lighedstegn.


Svar #2
06. december 2012 af avengers (Slettet)

beklager, udtrykket lyder sådan her

(x-3) (x+5) (x-7) = 0

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

Benyt nul-reglen. En eller flere af parenteserne skal være 0, hvis produktet skal være 0.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2012 af lfdahl (Slettet)

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2012 af SuneChr

# 0   Brug et af indslagene til at løse denne:

(a - x)·(b - x)·(c - x)· ............. ·(ø - x)·(å - x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2012 af mette48 (Slettet)

(x-3) (x+5) (x-7) = 0  brug nulregelen

3-x = 0 ...

x+5= ...

 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.