Matematik

Omskrivning til potens?

07. december 2012 af charlie1111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer alle :) 

Jeg skal omskrive følgende: 

kvdr.(x^(5)/(x^(3) ................ til potens

jeg får det til x^(-0,5), men er ikke sikker og ville derfor være glad hvis nogen gad fortælle mig hvordan og hvorledes :)

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2012 af peter lind

brug at xa/xb = xa-b


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2012 af nielsenHTX

der mangler nogle højre parenteser. men hvis du mener

√(x^(5)/(x^(3)))  så er

√(x5/(x3))=(x5/(x3))1/2=(x5-3)1/2=(x2)1/2=|x|

hvis du mener

√(x^(5))/(x^(3))  så er dit resultat korrekt.


Svar #3
07. december 2012 af charlie1111 (Slettet)

Jeg takker for svar :) 

Jeg mente √(x^(5))/(x^(3))  så er dit resultat korrekt (altså mulighed nr. 2 i #2)

god weekend :)


Skriv et svar til: Omskrivning til potens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.