Matematik

Bestem den spidse vinkel

09. december 2012 af uzzy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen.

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne ene opgave. 

 

Bestem den spidse vinkel som med linjen y=-0,87x+2,74 danner med førsteaksen

 

Jeg håber virkelig der er nogen som kan hjælpe mig med den. 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2012 af nielsenHTX

tan(v)=|a|/1    se fil for skitse.

indsæt dit a og beregn v med din lommeregner.

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2012 af mathon

          hældningstallet er lig med tangens til hældningsvinklen

  
          α = tan-1(-0,87) = -41,0 º


Svar #3
09. december 2012 af uzzy (Slettet)

Okayt tusind tak til jer begge for jeres hurtige og meget brugbare svar! :D


Skriv et svar til: Bestem den spidse vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.