Matematik

geometri

09. december 2012 af Sam0031 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej, jeg håber der er nogle som vil være søde at hjælpe. Jeg har to figuerer jeg skal finde arelet på. (har vedhæftet figuerne samt opgaven).

Indtil videre har jeg gjordt således i situation A:
fundet arelerne i hver cirkel:

3,14* 72 = 153,94
153,94* 5 = 923,58

INdtil videre har jeg gjordt således i situation B:
 

 

 


Svar #1
09. december 2012 af Sam0031 (Slettet)

Hov i situation A: 

skal der stå:
3,14* 72 = 153,94
153,94* 6 = 923,58


INdtil videre har jeg gjordt således i situation B:

små cirkler:
3,14 *52 =78,54
78,54*6=471,24
 

 


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.