Matematik

potential sammenhæng

10. december 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælp

Vedhæftet fil: sammenhæng.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2012 af nielsenHTX

f(x)=bxa

o :du får så at vide at f(10)=63,4 og f(100)=1004,75 det giver de to ligninger

63,4=b*10a  og 1004,75=b*100a  dem skal du løse, enten kan du divider den ene med den anden eller du kan bruge den færdige formel i din bog.

 

skæringspunktets x koordinat findes ved at sætte de 2 funktioner lig med hinanden. y findes så ved indsættelse.


Skriv et svar til: potential sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.