Biologi

Kemisk nedbrydning af mad?

10. december 2012 af anejuullorenzen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der vil være så venlige at forklarer mig hvad en kemisk nedbrydning er ? i forhold til mad..

Ved godt hvad en mekanisk nedbrydning er, men kan ikke helt finde ud af den kemiske! :)

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2012 af IdaNikoline

Den kemiske nedbrydning hjælpes af enzymer, som jo er et stort molekyle, hvilket jo netop kan forklares ud fra kemi. Når enzymerne nedbryder maden til mindre dele sker der jo mange kemiske processer og det er det, der menes med kemisk nedbrydning :-)


Skriv et svar til: Kemisk nedbrydning af mad?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.