Matematik

en kubik meter stenfyld

11. december 2012 af gimiboy (Slettet)

En kubikmeter stenfyld har en masse på ca. 1,5 ton.

Vis ved beregning, at massen af de sten, der er fyldt i 2 m af murens mellemrum er ca. 110 ton.

 

Trapezens højde=7m
trapezenns grundlinje 6m
Trapezens top 4,5m                

Arealet er 7m*4,5m*6m=189m.
 

Hjælp 

                                                                            


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2012 af SuneChr

Vi skal først finde rumfanget af et prisme med et trapez som grundflade.

Areal  =  1/2·(4,5 + 6)·7  m2

Rumfang  =  1/2·(4,5 + 6)·7·2  m3

Masse  =  1/2·(4,5 + 6)·7·2·1,5  ton  


Skriv et svar til: en kubik meter stenfyld

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.