Matematik

Hvordan gør jeg det på lommeregner?

11. december 2012 af Julielin (Slettet) - Niveau: C-niveau

a)   Diesel:  U = 220000kr + D/20km*6,50kr.  =
b)   Benzin:   U = 180000kr + D/15km*7,80kr =


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

gør hvad? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2012 af OisterOi (Slettet)

Prøv at uddybe dit spørgsmål.


Skriv et svar til: Hvordan gør jeg det på lommeregner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.