Matematik

Hjælp til forskrift i mat

11. december 2012 af Lauholm (Slettet)

Hej!

Nogle der kan forklare mig hvad jeg skal gøre? Kan nemlig ikke finde ud af denne opgave (2006)

 

http://books.google.dk/books?id=WSqLgvRuoskC&pg=PA78&lpg=PA78&dq=gyldendals+gymnasiematematik+b1+opgave+2006&source=bl&ots=UUvb4adDZU&sig=ZDc2FmQOcqDN9-MxCQxUBIGzezM&hl=da&sa=X&ei=KD7HUIWpHMXmtQbe74HgDw&ved=0CCsQ6AEwAA#v=onepage&q=gyldendals%20gymnasiematematik%20b1%20opgave%202006&f=false


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af LubDub (Slettet)

a)   f(x) = a • x + b

      Grafen for f går gennem punkterne (x1, y1) = (-2, 6) og (x2, y2) = (3, -9)

        a = (y2 - y1) / (x2 - x1) = ..

        y = a • (x - x1) + y1 = ..


Skriv et svar til: Hjælp til forskrift i mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.