Fysik

Fysik

11. december 2012 af HNA1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved i hvordan man løse denne opgave:
Hvor lang skal en fløjte mindt være for at kunne frembringe en frekvens på 300 Hz (En fløjte er et åbent rør)

Det er mere en formel jeg søger efter. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2012 af mathon

 

                         λ = v/f                            v = 341 m/s   ved 20ºC

                         L = λ / 4 = v / (4f)


Svar #2
12. december 2012 af HNA1 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.