Matematik

sPøRgSmÅl

12. december 2012 af Missperfec (Slettet)

Hej.

 

Jeg har et spørgsmål. Jeg skal lave en opgave der lyder således:

 

P  : 2   4    5

V: 40  20  16

 

Tegn grafen for den funktion der beskriver sammenhængen mellem p og V

 

Skal jeg så bare sætte disse tal ind i en graf også tegne en linje igennem punkterne?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af mathon

                    

                    p•V = 80

                           p = 80/V

                           V = 80/p

som - har jeg efterfølgende set - er behandlet
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1278490
med samme indhold


Svar #2
12. december 2012 af Missperfec (Slettet)

Det er ikke det jeg er i tvivl om. Det har jeg fået ordnet. Jeg spørg bare om jeg skal sætte de tal jeg har fået ind i en graf og tegne en linje igennem punkterne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2012 af mette48 (Slettet)

En tegning er da rar at have, men du kan ikke tegne en ret linie gennem punkterne


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2012 af SirLonborg (Slettet)

En tegning er rar at have, ja :-) Men hvis opgaven lyder på, at du skal lave en graf for funktionen, så SKAL du lave en graf for funktionen. Og ja, marker punkterne ;-)
Og vil du gerne gøre din lærer ekstra glad, så skriver du også lige formlen for grafen. 


Skriv et svar til: sPøRgSmÅl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.