Fysik

Relativ usikkerhed - HJÆÆLP!

13. december 2012 af rikkepiechnik (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg antager, at jeg har vist, at s=√m . Med et tælletal på 100, så vil den absolutte usikkerhed være √100=10. Den relative usikkerhed vil derfor være 10/100=0,10=10 %.
Hvor mange tællinger skal man have for at få en relativ usikkerhed på 1 %?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2012 af peter lind

løs ligningem kvrod(m)/m = 0,01


Skriv et svar til: Relativ usikkerhed - HJÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.