Matematik

Betydningen af a og b i ligningen y=ba^x

14. december 2012 af HFkursist1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens.

Jeg sidder og skal til mundtlig matematik C eksamen her snart, og har således fået stillet en række spørgsmål ( 12 ) hvor i jeg skal kunne bevise dem.

Et af spørgsmålene lyder sådan her:

 

Fortæl om kapitalfremskrivning og om betydningen af a og b i ligningen y=ba^x.

 

Jeg har nu forklaret så godt jeg kunne hvad kapitalfremskrivningen er.

og sidder nu fast i betydningen af a og b i den ligning.

 

Nogen der kan hjælpe mig??

 

Mvh


Svar #2
14. december 2012 af HFkursist1 (Slettet)

Kan ikke lige se mig ud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2012 af rlkluver (Slettet)

Hvis du tænker på kapital, så kan du tænke på rente formlen: Kn=K0*(1+r)^n

Dette er den samme formel bare med nogle andre bogstaver :)


Skriv et svar til: Betydningen af a og b i ligningen y=ba^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.