Matematik

Areal af vilkårlig trekant

14. december 2012 af kris119 (Slettet)

Hej nogen som kan hjælpe med at beregne arealet og forklare hvordan, filen er vedhæftet.

Det er en firkant abcd, hvor a=9,6     b=12,4     c=13,7     d=14,5

 


Svar #1
14. december 2012 af kris119 (Slettet)

*mente vilkårlig firkant


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der må mangle nogle oplysninger, måske om vinklerne. Hvordan defineres siderne a, b, c, d i en firkant ABCD ? Er der oplyst noget om vinklerne? Der er intet vedlagt.

I øvrigt kunne du blot have fortsat i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2012 af bjni26 (Slettet)

hvis der ingen vinkler er opgivet kan den konstrueres i et tegneprogram som Revit e. l., og vinkler kan umiddelbart aflæses; umiddelbart virker det som en flyttekasse man kan klappe sammen, men har ikke testet. MVH BSN


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der vil i almindelighed kunne konstrueres uendeligt mange firkanter med de fire sider a, b, c, d, så længe den ene diagonal D1 opfylder

|a-b| < D1 < a+b ∧ |c-d| < D1 < c+d ,

hvilket her vil sige 2,8 < D1 < 22


Skriv et svar til: Areal af vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.