Fysik
kredsløb
25. september 2005 af
blakdor (Slettet)
Hej, er der ikke nogen derhar lyst til at hjælpe mig med en opgave, jeg kan ikke helt gennemskue den.
Jeg har prøvet at "tegne" kredsløbet, håber i forstår den.
Ledning A:Transistor, T1 Spæningskilde (20V)
Ledning Højtaler ledning
B:Transistor,T2 spæningskilde (20V)
Ledning
Strømmen gennem transistorerne (I1 og I2) styres af hvor meget strøm, der sendes ind ved A og B.
På et givet tidspunkt er I1=0,01A og I2=0,11A
A) Hvor meget strøm løber gennem højtaleren?
B) Hvilken vej (Højre/venstre) løber strømmen gennem højtaleren?
C) Hvor stor bliver spændingsforskellen over højtaleren?
D) hvor sto bliver effekten i ht.
E) Hvor stor bliver spændingsfaldet over
T1 og T2?
F) hvor stor bliver effekten i T1 og T2
G) HVilke energiomdannelser sker i T1, T2 og højtaleren?
Jeg forventer ikke, at I skal lave opgaven for mig, eller få hjælp til HELE opgaven, men en smule hjælp, ville være rart.
På forhånd tak
vh. blakdor
Jeg har prøvet at "tegne" kredsløbet, håber i forstår den.
Ledning A:Transistor, T1 Spæningskilde (20V)
Ledning Højtaler ledning
B:Transistor,T2 spæningskilde (20V)
Ledning
Strømmen gennem transistorerne (I1 og I2) styres af hvor meget strøm, der sendes ind ved A og B.
På et givet tidspunkt er I1=0,01A og I2=0,11A
A) Hvor meget strøm løber gennem højtaleren?
B) Hvilken vej (Højre/venstre) løber strømmen gennem højtaleren?
C) Hvor stor bliver spændingsforskellen over højtaleren?
D) hvor sto bliver effekten i ht.
E) Hvor stor bliver spændingsfaldet over
T1 og T2?
F) hvor stor bliver effekten i T1 og T2
G) HVilke energiomdannelser sker i T1, T2 og højtaleren?
Jeg forventer ikke, at I skal lave opgaven for mig, eller få hjælp til HELE opgaven, men en smule hjælp, ville være rart.
På forhånd tak
vh. blakdor
Svar #1
25. september 2005 af blakdor (Slettet)
kredsløbet blev mærkeligt.
Det skal forestille en firkant med en højtaler i midten, og to spændningskilder til højre for højtaleren.
Og to transistorer til venstre for højtaleren.
Plus Højtalerens resistans er på 4 ohm
Det skal forestille en firkant med en højtaler i midten, og to spændningskilder til højre for højtaleren.
Og to transistorer til venstre for højtaleren.
Plus Højtalerens resistans er på 4 ohm
Svar #2
26. september 2005 af fixer (Slettet)
Jeg kan ikke helt klart se for mig hvorledes ledningsføringen er. Kan du beskrive det ledning for ledning, eller angive et link til en side med figuren oploaded ?
Svar #3
26. september 2005 af blakdor (Slettet)
tak fordi du svarede, men jeg har løst opgaverne, jeg mangler bare spørgsmål E, og jeg spørger bare min lærer i dag.
mange tak!
vh. blakdor
mange tak!
vh. blakdor
Skriv et svar til: kredsløb
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
