Kommentarer til Studieportalen.dk

Træt af folk som kalder sig anonym

02. oktober 2003 af Xabbu (Slettet)
Jeg er efterhånden ved at være godt træt af folk herinde som kalder sig anonym. Synes virkelig det er synd for folk som har et spørgsmål, og så kommer der en anonym og skriver kommentarer som "Hvad tror du selv" og "Lav dog dine lektier selv".
Jeg kan godt forstå at man måske skriver sådan hvis éen kommer og beder om at få lavet sine lektier, men så kan man da også godt udgive sig med navn.
Egentlig synes jeg kun at det burde være muligt at skrive indlæg hvis man er registreret bruger. Det tager ca. 2 min. at blive og man vil få meget mere respekt og kan forvente meget mere hjælp.
Hvis man ikke gider at oprette sig som bruger, så er man vist heller ikke særlig interesseret i at deltage i debatten, og jeg synes somsagt ikke det er sjovt at få smidt spydige kommentarer i hovedet af folk man ikke engang kan se hvem er.

Ja, det var lige lidt fra mig. Vil gerne høre jer andre hvad jeres holdning er.

/Xabbu

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2003 af darkseer (Slettet)

måske burde der slet ikke være mulighed for at være anonym mere.

Brugbart svar (1)

Svar #2
02. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg syntes det er en god ide, med at man ikke burde kunne være anonym mere. Jeg syntes også det er synd for dem, som gerne vil have hjælp herinde, at bare fordi man vil have lavet sine lektier ordentligt, så skal der hakkes af en. Det viser jo bare at der (desværre) også er mennesker herinde, som ikke kommer her for at lære noget, men som bare kommer for rent og skær mobning.
Godt dette emne bliver taget op til diskussion.
Sigurd.

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2003 af SigurdPK (Slettet)

Nu står der godt nok at jeg er gæstebruger, men jeg har også en profil herinde.... Just for the record!!! Go'nat

Brugbart svar (1)

Svar #4
02. oktober 2003 af Kaare (Slettet)

Helt klart - det burde lige kunne lade sig gøre at oprette en profil hvis man vil spørge om noget!

Brugbart svar (1)

Svar #5
02. oktober 2003 af MarieBS (Slettet)

Jeg irriterede mig også over den med "Hvad tror du selv", men det ville jeg nok gøre ligegyldigt hvad personen kaldte sig. Som jeg forstår dig, så er vi egentlig også enige om, at det faktiske problem ikke så meget er, at folk er anonyme. Problemet er derimod de åndssvage kommentarer der kommer ind imellem. Normalt synes jeg der er en god og venlig tone herinde, men den bliver af og til brudt på en ubehagelig måde.

Jeg ved ikke hvad vi kan gøre for at løse problemet, udover at give vores uvilje til kende. Mht. at gøre det obligatorisk at oprette sig som bruger, er jeg ikke helt sikker på, at det er den bedste løsning. Dels tror jeg det vil kunne afholde nogle fra at stille spørgsmål, og dels tror jeg at der så bare ville opstå et problem med for mange useriøse brugere. Men hvem ved? Måske kunne det fungere...

Brugbart svar (1)

Svar #6
02. oktober 2003 af Kaare (Slettet)

Det er rigtigt at det vil skræmme nogle folk væk at de skal oprette sig som brugere men jeg tror også det skræmmer nogle væk at blive mødt af idiotiske anonyme kommentarer. Det må også være virkelig irriterende at spørge om der er nogen der har en opgave om et eller andet og få et positivt svar fra en eller anden gæstebruger som ikke har andet formål end at provokere og forhindre egentlig hjælp.

Brugbart svar (1)

Svar #7
04. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

jaja men jeg ved ikke hvordan man logger på

Svar #8
04. oktober 2003 af Xabbu (Slettet)

Jeg tror, at hvis det var påtvunget at oprette en profil og så skulle logge på, så ville man undvære mange dumme kommentarer. For i og med at man har et fast navn, så tænker man nok lidt på sit ry, for har man først svinet andre til, så kan man nok ikke forvente selv at få hjælp. Hvis der så er personer som konsekvent kun chikanerer andre, så kan vi andre ihvertfald se hvem vi ikke skal hjælpe.

Til Milla: Det er heller ikke så meget sådan nogle som dig vi er ude efter, for du skriver jo et navn, men hvis det hele skal blive en realitet, så skal der jo også gøres mere ud af at skrive hvordan man bliver bruger og hvordan man logger på.

/Xabbu

Brugbart svar (1)

Svar #9
04. oktober 2003 af Jean

Vi er glade for der er nogle, som tager debatten op med formål at få siden til at køre mest optimalt.

Vi vil helt sikkert, i opbygningen af den nye side, overveje om det skal være obligatorisk at logge ind i forummet, desuden har vi også et par andre ideer, som f.eks. at give udvalgte brugere nogle brugere "administrator"-rettigheder, dvs. rettigheder til at blokere et indlæg og/eller en tråd.



Brugbart svar (1)

Svar #10
04. oktober 2003 af Jean

- nogle brugere

Svar #11
04. oktober 2003 af Xabbu (Slettet)

Det lyder som en rigtig god ide, for det er somsagt synd for de seriøse bruger, at nogle dumme personer skal ødelægge det for dem.

/Xabbu

Brugbart svar (1)

Svar #12
05. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

Enig med dig, Xabbu...skide godt forslag :)

Brugbart svar (1)

Svar #13
05. oktober 2003 af Maria18 (Slettet)

Jeg er fuldstændig enig med dig Xabbu. Det er skide irriterende, når man har brug for hjælp og de "anonyme" kommer med små kommentarer, som er så latterlige. Dette medfører blandt andet til, at man ikke får sit søgte svar.

Brugbart svar (1)

Svar #14
06. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

Pas lige på!

Brugbart svar (1)

Svar #15
06. oktober 2003 af Maria18 (Slettet)

Endnu et eksempel!!!

Svar #16
06. oktober 2003 af Xabbu (Slettet)

Jep, og det gør at debatten kommer ud på et siddespor og skifter emne...


Skriv et svar til: Træt af folk som kalder sig anonym

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.