Kemi

pka/ka

17. december 2012 af Glans (Slettet) - Niveau: B-niveau

Når jeg har en pka værdi, hvordan laver jeg den om til pka? Jeg ved at ka=10^-pka


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2012 af mathon

 

                                                     pKa = -log(Ka)

                                                     Ka = 10-pKa


Svar #2
17. december 2012 af Glans (Slettet)

Tak, jeg har et spørgsmål der hedder .. Ved hvilken pH værdi vil størstedelen af alanin have nettoladningen 0, ds. være på formen H+(ala)^-( også kaldet det isoelektriske punkt I)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. december 2012 af mathon

                                

                                     pI(Ala) = 6,0


Skriv et svar til: pka/ka

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.