Matematik

Forhold mellem længde og bredde?

17. december 2012 af Danny1234 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kan i hjælpe mig.

Jeg er igang med en problemregning og sidder fast i en opgave.

Opgaven lyder: Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/kvadratroden af 2

Den der skråstreg skal vise at det er en brøk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2012 af mette48 (Slettet)

Så mangler vi lige at få resten af opgaven hvis vi skal have en muglighed for at hjælpe dig


Svar #2
18. december 2012 af Danny1234 (Slettet)



For at A formaterne gælder: b/l = 1/2 gange l/b

B=bredde
L=længde

skråstregen skal forstås som en brøkstreg.

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2012 af mette48 (Slettet)

Hvad er det du vil spørge om eller have hjælp til?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2012 af mette48 (Slettet)

A0:  L0*B0

A1: L1=B0 og B1=½L0

A2: L2=B1 og B2=½L1

A3: L3=B2 og B3=½L2

forhole Ln/Bn =k er konstant

L3/B3 = B2/½L2 =           ganger med L2 og deler med B2 på begge sider

L3/B3 * L2/B2 = 1/½

(Ln/Bn)2 = 2

Ln/Bn=√2

forholdet mellem Længden og bredden er √2 : 1

 


Skriv et svar til: Forhold mellem længde og bredde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.