Matematik

Bestem f'(x0)

19. december 2012 af FIPGC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogen kan hjælpe, fordi jeg er rimelig lost, på den her! Pfh. tak.

Bestem f'(x0) af følgende tilfælde:
f1(x)=(x-3)/(x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2012 af mathon

                                                           f '(x)•g(x) - f(x)•g '(x)
                                     (f(x)/g(x)) ' =   -------------------------
                                                                        g2(x)

 

                   f(x) = x-3               f '(x) = 1

                   g(x) = x+1             g '(x) = 1


Skriv et svar til: Bestem f'(x0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.