Fysik

Newtons love

01. januar 2013 af Cerebrum (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude

Jeg kan simpethen ikke fatte newtons første lov.

 

Nogen der kan hjælpe?

Mange ta på forhånd

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. januar 2013 af DelFerro (Slettet)

"Law I: Every body persists in its state of being at rest or of moving uniformly straight forward, except insofar as it is compelled to change its state by force impressed." (Wiki).

F = m·a = 0            (hvis hastigheden er konstant, så er a = 0, derfor m·a = 0)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Newton's 1. lov (inertiens lov) siger, at et legeme, der ikke er påvirket af nogen ydre kraft, enten er i hvile eller foretager en retlinet bevægelse med konstant hastighed.


Svar #3
01. januar 2013 af Cerebrum (Slettet)

Mange tak skal i have.

Nu tror jeg at jeg er på rette vej :)

 


Brugbart svar (2)

Svar #4
01. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Man skal jo slutte den anden vej i Newton's 1. lov; hvis kraften F er lig med 0 , er a = 0 og dermed er v konstant.


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. januar 2013 af DelFerro (Slettet)

#4

Hmm, lyder fornuftigt. Tak for det :)


Skriv et svar til: Newtons love

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.