Matematik

Vektorer i 3D

06. januar 2013 af Solvejens (Slettet) - Niveau: A-niveau

En linje, l, går igennem punkterne P= (1, 0, 9) og Q= (5, -1, 4).

Beregn en parameterfremstilling for linjen.

 

Hvad skal jeg gøre her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af peter lind

Brug at vektor PQ er en retningsvektor for linjen


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2013 af mathon


når R(x,y,z) er et variabelt punkt på linjen

                              
                                           OR = OP + t•(OQ-OP)


Skriv et svar til: Vektorer i 3D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.