Matematik

Differentialregning

07. januar 2013 af majach (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan skal denne ligning differentieres?

F(x)=1/3x3-2x2+4x

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2013 af YesMe (Slettet)

Benyt den enkle regel for at differentiere en sjov funktion, at

(k·xn)' = n·k·xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om en funktion, ikke en ligning. Lad være med at kalde funktionen F(x), hvis den faktiske er kaldt f(x) .

Benyt den generelle formel

(a·xn)' = a·n·xn-1

på hvert led i funktionen.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.