Matematik

graferne for funktionerne givet ved f(x) = 0,5x og g(x) =2^x a) bestem arealet af et sorte område

07. januar 2013 af natachalillelund (Slettet)

Jeg skal bestemme arealet af det sorte område, ud fra de givet funktioner 


f(x) = 0,5^x  og  g(x) = 2^x

 

Og mit problem er at jeg ingen anelse har om hvordan jeg finder ud af det, og hvilke formler jeg skal benytte ??? :/

Please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Og hvordan er så det sorte område defineret? Det har vel sagtens noget at gøre med et areal under de to eksponentialfunktioner.


Svar #2
07. januar 2013 af natachalillelund (Slettet)

Lige præcis (:

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Men hvorledes er arealet afgrænset? Du bliver nødt til at være mere præcis i din opgaveformulering.


Skriv et svar til: graferne for funktionerne givet ved f(x) = 0,5x og g(x) =2^x a) bestem arealet af et sorte område

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.