Kemi

HJÆLP haster!!

12. januar 2013 af thelight - Niveau: C-niveau

Hej jeg ved jeg har en vandig opløsning ved 0ºC som fra begyndelsen har koncentrationen [CH3CH2NO2]=[OH^-]=0,009 molær. Jeg går ud fra at reaktionen er af 2 orden og k=39,1 (M*min)^-1 ved 0ºC  og skal beregne hvor lang tid der vil gå inden 90 % af nitoretanen har reageret  ?? jeg kender at formlen er V=k*(konc start /konc slut) ^2 men jeg har ingen anelse hvordan man gør


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2013 af Mathon23 (Slettet)

Du skal bruge excel og lave en graf ud af de tal du har.


Svar #2
12. januar 2013 af thelight

jamen jeg har ik nogen tal??


Skriv et svar til: HJÆLP haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.