Fysik

Lige et spørgsmål fysik

13. januar 2013 af KaldmigKalle (Slettet)

Jeg har følgende eksponentiel regression: 

y = 1920e-0,003x

Halveringstid og middellevetid for en myon skal findes. Henfaldsloven lyder N = N0 . (½) t/T½. Og så kan jeg ikke komme videre? 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. januar 2013 af mathon

                                                   N = 1920 · e-0,003t

                                                   960 = 1920 · e-0,003

                                                                    e0,003 = 2

                                                   0,003 = ln(2)

                                                  T½ = ln(2) / 0,003

 


Skriv et svar til: Lige et spørgsmål fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.