Kemi

Styrkekonstant

15. januar 2013 af Solvejens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner jeg styrkekonstanten, KB, for HCO3-  ???

Kender formlen: KB = ([OH- ] • [S]) / [B], men hvor finder jeg, hvad OH-, B og S er???


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2013 af Inky2 (Slettet)

Det kommer an på sammenhængen. Hvis du er i gang med en opgave, får du vel også opgivet nogle informationer?


Svar #2
16. januar 2013 af Solvejens (Slettet)

Ja, det havde jeg slet ikke set... Der står desuden: Kulsyre, H2CO3, har styrkekonstanten KS = 4,17 × 10-7 M...


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2013 af mathon

                                   ved 25ºC

                                                                        Ks • Kb = 10-14 M2


Skriv et svar til: Styrkekonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.