Kemi

Korresponderende syre-basepar

17. januar 2013 af Solvejens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hydrogencarbonation, HCO3-, har styrkeeksponenten pKS = 10,32.

Beregn KS for HCO3-

Kan ikke lige gennemskue, hvordan det skal gøres.Input modtages meget gerne! ;-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. januar 2013 af mathon

 

                                                   ks = 10-pKs


Svar #2
17. januar 2013 af Solvejens (Slettet)

# 1

Så KS = 10-10,32 = 4,7863 · 10-11 M ?

Hvorfor står sådan en formel ikke i min bog? :-(


Skriv et svar til: Korresponderende syre-basepar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.