Matematik

Løse Ligninger

20. januar 2013 af hejmariab (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! 

Kunne virkelig godt bruge noget hjælp med matematik. 

Er er der nogle, som kan løse denne her ligning for mig: 

5 * 76 = - 7 + 8 

ps. er der nogle der har nogle gode råd/måder, som gør det lettere at løse en ligning uden hjælpemiddler? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2013 af KaldmigKalle (Slettet)

5 * 76 = - 7 + 8 ???? 


Mangler der ikke et x?? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke tale om en ligning, men om et falsk udsagn, Skriv opgaven op korrekt.


Svar #3
20. januar 2013 af hejmariab (Slettet)

jo, undskyld.. 
 

- der er et x efter 7 tallet. 

5 * 76 = - 7x + 8 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x. Træk 8 fra på hver side og divider med -7 .


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2013 af KaldmigKalle (Slettet)

5 * 76 = -7x + 8 

380 = -7x + 8 

380 - 8 = -7x 

372 = -7x 

372 / -7 = -7x / -7     <=>    53,14 = x 

 


Skriv et svar til: Løse Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.