Matematik

Mit liv sværste spørgsmål

21. januar 2013 af SohailS (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej

 

hvad er 1+1(er til examen)

 

håber du kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL


Svar #2
21. januar 2013 af SohailS (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2013 af EnFugl123 (Slettet)

Jeg tror det bliver 3.. Gå på google, der står det sikkert ;D?!


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. januar 2013 af SuneChr

1 liter af den Ethanol flat structure.png      + 1 liter af den     giver ikke 2 liter af dem.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2013 af hesch (Slettet)

#0:  Du skriver ikke hvilket fag denne eksamen gælder.

Men indenfor faget filosofi, kan der faktisk skrives længere afhandlinger om spørgsmålet,  ( seriøst ).

I øvrigt kan politikere vist også bruge en del tid på det.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2013 af Masood5 (Slettet)

Indenfor matematik tror jeg muligvis, men er ikke sikker, måske, altså kun måske... At svaret er 2? :)!


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. januar 2013 af hbhans (Slettet)

Hvis du regner binært er resultatet 10.


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. januar 2013 af hesch (Slettet)

#7  Hvis du regner logisk ( boolsk ) er resultatet 1:

( true or true ) = true     alias

( 1 ∨ 1 ) = 1                   alias

( 1 + 1 ) = 1

Vi er nu ved at være henne i filosofien ( nævnt i #5 ).


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er ikke så meget at rafle om. Man definerer simpelthen 1+1 som det naturlige tal, der følger efter 1.


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. januar 2013 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #11
21. januar 2013 af hesch (Slettet)

#9:   "Man", er det dig ?

Men hvad bliver svaret så ?   2 ?   10 som i #6 ?    true som i #8.

Gud rafler ikke med terninger . . . . . .  ( citat af Einstein )


Brugbart svar (0)

Svar #12
22. januar 2013 af Masood5 (Slettet)

Seriøst..

 


Brugbart svar (0)

Svar #13
22. januar 2013 af EnFugl123 (Slettet)

HAHAHAHAH xD!

Der er 100 vis af mennesker der sidder og venter et svar på deres spørgelsmål, men ingen besvare det, og så kommer du med det der spørgelsmål og får 100 svar, det en joke xD!!!


Brugbart svar (0)

Svar #14
22. januar 2013 af Masood5 (Slettet)

Ja ikk..

 


Brugbart svar (0)

Svar #15
22. januar 2013 af YesMe (Slettet)

Læs Isaac Newtons forklaring omkring 1 + 1 = 2. Eller de tidligere lærde før ham. Jeg ved ikke hvad du skal bruge det til på folkeskoleniveau. Det med terninger lyder absurd. Skaberen er adskilt af sine skabelser, ellers er Skaber selv skabt => skabelse, dermed modsigelse.


Brugbart svar (0)

Svar #16
22. januar 2013 af hesch (Slettet)

#15:  Spørgsmålet i #0: Hvad er 1+1, er af en karakter, så det virker som en "fælde".

Derfor kommer svarene ind på æbler + pærer, binært talsystem, boolsk symbolik, osv., altså hvor ligger fælden ? Om dette kan bruges på folkeskoleniveau, er uvæsentligt, for så vidt at spørgsmålet var en fælde.

Einstein og Niels Bohr var uenige om Bohrs atommodel, hvor elektroner kunne bevæge sig fra en elektronskal til en anden, når Bohr selv hævdede, at der mellem skallerne var et "forbudt gab".  Einstein vidste, at Bohr var troende, og drillede Bohr med ordene:

Gud rafler ikke med terninger

hvortil Bohr replicerede:

Så hold dog op med at fortælle Gud hvad han må og ikke må.

Dette drilleri har ikke med  Skaberens adskillelse af sine skabelser at gøre, eller lignende fordybelser.

 


Brugbart svar (0)

Svar #17
23. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#16

Niels Bohr var ateist; Einstein var Spinozist.


Brugbart svar (0)

Svar #18
23. januar 2013 af hesch (Slettet)

#17:  Jeg retter gerne:

Einstein vidste, at Bohr havde en religiøs baggrund, og drillede Bohr med ordene:

 


Brugbart svar (0)

Svar #19
23. januar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

hvis du til matematikeksamen bliver stillet følgende spørgsmål (i 9 klasse), så er svaret 2.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #20
23. januar 2013 af hbhans (Slettet)

Svaret afhænger lidt af hvem man er:

2      for elever i 9. klasse

10    for dataloger

II      for romere

to    for humanister


Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.