Matematik

Monotonilinje - HOW

21. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har de vandrette tangenter: f(x) = 0 = 2,18 | 0 | 0,68 

Grafen for for funktion F, er vedlagt 

Hvordan laver man en monotoni linje, har prøvet, men ved ikke hvilke tal jeg skal bruge.. 

Vedhæftet fil: asd.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad har funktion F med funktionen f(x) at gøre? Hvis du mener, at f '(x) = 0 for x = 2,18 , 0 , og 0,68, stemmer det ikke overens med den vedlagte figur. Måske, hvis du mener x = -2,18 , 0 , og 0,68 .

Undersøg fortegnet for f '(x) mellem dets nulpunkter. Benyt fortegnsvariationen for f '(x) til at bestemme monotoniforholdene for f(x) .


Svar #2
21. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet)


Det har jeg: 

f(-3) = 36
f(-1) = -8
f(0.5) = 1
f(1) = 1 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er umuligt at gennemskue, om du mener værdier for f(x) eller for den afledede f '(x) .


Svar #4
21. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet)

Det er værdier af f'(x)


Skriv et svar til: Monotonilinje - HOW

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.