Matematik

Varians beregning

24. januar 2013 af zeber321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med observationerne: 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10

Hyppigheden er som følger:

3=6

4=8

6=4

7=8

8=5

9=3

10=2

Middeltallet er 6,03

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2013 af peter lind

3 er da ikke 6 og 4 heller ikke 8 ???


Svar #2
24. januar 2013 af zeber321 (Slettet)

3 forekommer 6 gange

4 forekommer 8 gange

6 forekommer 4 gange 

7 forekommer 8 gange

8 forekommer 5 gange

9 forekommer 3 gange

10 forekommer 2 gange


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2013 af peter lind

Hvis m er middelværdien skal du beregne 6*(3-m)2 + 8*(4-m)2 + ...

Desuden skal du finde  n= 6+8+4 ''''

Stammer middelværdien fra observationen skal du dividere den første sum med n-1 ellers med n


Skriv et svar til: Varians beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.