Matematik

x * Y = 12 HJÆLP????

25. januar 2013 af Slayor (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej jeg sidder lige et et lille problem i min matematik! (:

 

Opgaverne lyder på:

 

Vis grafen for følegnde funktioner:
a) x * y = 12

b) x * y = -6

c) x * y = 20

 

((Vi har om hyberbler og funktioner osv. (:  men har ingen ide om hvordan jeg skal lave de her?! ))

 

Laver det forresten i microsoft Exel (: (ved ikke om det betyder noget)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2013 af mathon



             ...hvad er den almene ligning for en ligesidet hyperbelfunktion?

 


Svar #2
25. januar 2013 af Slayor (Slettet)

eh, jeg ved at ligningen for en hyperbel er  y = a/ x


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2013 af mathon

hvoraf

                               y = a/x     ⇔     x • y = a    eller skrevet omvendt

                               x • y = a    ⇔     y = a/x


 a)                           x y = 12    ⇔     y = 12/x

 b)   ............

 c)   ............

 


Svar #4
25. januar 2013 af Slayor (Slettet)

fandt jeg ud af! men mange tak alligvel!! nu ved jeg det er rigtigt det jeg har lavet (:


Skriv et svar til: x * Y = 12 HJÆLP????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.