Kemi

Svovlindhold i vin

26. januar 2013 af khalidamar (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har lavet et titreringsforsøg hvor jeg har fulgt disse punkter:

 

Hæld iod-opløsningen i buretten.
2. Kom 50 mL vin i et bægerglas ved brug af en pipette.
3. Sæt bægerglasset på magnetomrøreren.
4. Tilsæt 10 mL 2 M svovlsyre og 2 mL stivelsesopløsning.
5. Titrer straks – ækvivalenspunktet er nået når blåfarvningen forbliver i 1-2 min.

 

jeg ved hvor meget I2 jeg har tilsat. 

Nogle der ved hvordan jeg kommer frem til hvor meget frit SO2 og bundet SO2 der er blevet dannet?

 

Mange tak på forhånd.


Skriv et svar til: Svovlindhold i vin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.