Matematik

MathCad vektor hjælp :)

26. januar 2013 af JeppKay (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal udregne følgende i MathCad2001i:

a:=8
b:=12
AB:=36deg

|a+b|^2 = |a|^2 + |b|^2 + 2•|a|•|b|•cos(AB)

Skriver jeg overståendeind i MathCad bliver det ugyldigt, skriver jeg istedet følgende, bliver svaret forkert.

a+b^2 = a^2 + b^2 + 2•a•b•cos(AB)

 

What to do? :) 


Skriv et svar til: MathCad vektor hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.