Matematik
hjælp med integration
Hej
Jeg står med en opgave der lyder: om den kontinuerte funktion f oplyses at -1∫2 f(x) dx= 3
angiv -1∫3f(x) dx??
Svar #1
29. januar 2013 af peter lind
Der er ikke nok oplysninger til at kunne finde det integral. Kan vi ikke få hele opgaven ?
Svar #2
29. januar 2013 af Lars195 (Slettet)
Kender du ikke andet til funktionen f?..
Har du en tegning?
Svar #5
30. januar 2013 af Jakob9 (Slettet)
Den fulde opgave lyder:
Om den kontinuerte funktion f oplyses at -1∫2f(x) dx= 3, 2∫3 f(x) dx= 5, og 3∫6 f(x) dx= 7
angiv
a) -1∫3 f(x) dx, b) -1∫6 f(x) dx, c) 2∫6 f(x) dx,
Svar #6
30. januar 2013 af peter lind
∫-13f(x) dx = ∫-12f(x)dx + ∫23f(x)dx
Brug tilsvarebde indskudsregler på de 2 andre spørgsmål
Svar #7
30. januar 2013 af Jakob9 (Slettet)
forstår det ikke helt..
facit siger a= 8 b= 15 og c=12 ???
Skriv et svar til: hjælp med integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
