Kemi

koncentration

31. januar 2013 af Jisoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber nogen kan hjælpe denne her opgave, kemi og mig er ikke særlig gode venner

Ud fra en sukkeropløsning med koncentrationen 80 g/liter skal du lave
0,20 l sukkeropløsning med koncentrationen 10 g/liter.
Hvor meget af den koncentrerede opløsning skal du bruge?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af mathon

        
                         sukkermængde      =       sukkermængde

                          V • (80 g/L)           =      (0,20 L) • (10 /g/L)

                                                    V = (10/80) • (0,20 L)

                                                    V = 0,025 L = 25 mL koncentreret opløsning


Skriv et svar til: koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.