Matematik

Hvordan findes a og b?

31. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan findes a og b i den her opgave? billede vedlagt

Vedhæftet fil: H1N1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt forskriften og de to datapunkter til at opstille to ligninger til bestemmelse af a og b. Man ser umiddelbart, at b = 4714 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2013 af mathon

           

 

                                                                       y2/y1 = ax2-x1

                                                                       6552/4714 = a8-0

 

                                                                      y = 4714•ax

 


Svar #3
31. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet)

kan det så passe det bliver: y = 4714 * 1,042^x


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det ser rigtigt ud.


Svar #5
31. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet)

Har lavet alle opgaverne i denne opgave..  i 2'ern står der gør rede for hvad dette tal fortæller om udviklingen 

Jeg har fået tallet : LOG(2)/LOG(1.042) = 16.84

Hvad skal jeg sige om det og udviklingen? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Antallet af registrerede tilfælde fordobles i løbet af 16,8 dage.


Skriv et svar til: Hvordan findes a og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.