Matematik

Bevis for differential ligning

01. februar 2013 af idalarsen95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg skal bevise følgende sætning:

 

h(x)=k*f(x)=h'(x)=?

 

Hvordan gøres dette ved hjælp af tretrinsreglen?

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2013 af mathon

            eftervis at

                                         h(x) = k•ex

                                         f(x) = ex


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2013 af SuneChr


Skriv et svar til: Bevis for differential ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.