Matematik

Isoler G i ligningen: 5 = G(1 + r)^p

03. februar 2013 af hjælplillemig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa. Jeg har en matematik aflevering for, hvor jeg skal isolere G i ligningen 5 = G(1 +r)^p

Jeg kan simpelthen ikke lige greje hvordan jeg skal gøre. Er der nogen der kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af mathon

 

                                                                   G = 5 • (1+r)-p


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2013 af PeterValberg

forkort begge sider med G
forkort begge sider med 5
tag den reciprokke værdi af begge sider 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2013 af mathon

           

                         at forkorte hører brøker til

                         "forkort begge sider med G"   er vrøvl

 


Svar #4
03. februar 2013 af hjælplillemig (Slettet)

Hej Mathon. 
Når du siger G = 5* (1+r)-p 


Hvordan vil du så regne det ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2013 af mathon

                

                       ...der er ikke mere at beregne, før du oplyser værdien af r pg p


Svar #6
03. februar 2013 af hjælplillemig (Slettet)

Men hvad kommer facit så til at være? 


Skriv et svar til: Isoler G i ligningen: 5 = G(1 + r)^p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.