Matematik

reducer udtryk

04. februar 2013 af hejmariab (Slettet)

hej, har nogle problemer med at forstå hvordan man løser dem her. 

Reducer udtrykkene
1. 3  (4x + 16) - 12x
2. 3x - (4x + 16)

Omskriv udtrykket
(u + 2)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2013 af ChemistryIsKey

     3 * (4x + 16) - 12x = 12 x + 48 - 12 x = 48

 

     3x - (4x + 16) = 3x - 4x - 16 = -x - 16

 

     (u + 2)2 = u2 + 4 + 4u


Skriv et svar til: reducer udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.