Matematik

Ligninger

01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)
3x + 2 (x+4) = 18 x=2
5x - 3 (x+1) = 9 x=6
2x + 3 (x+4) = 17 x= 1
3x - 2 (x +3) =4 x=????
x + 5 (x + 1) = 23 x =3
7x -2 (2x + 1) = 10 x = 4
4x + 2 (3x + 5) = 60 x = ????
10x - 4 (2x + 1) = 14 x = 5
x+3(3x + 2) =6 x = ??
11x -2 (5x + 4) =7 x =???


Svar #1
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

er de korrekte???

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2005 af maltbolsje (Slettet)

Prøv at sætte det tal, du har fået x til at være, ind på x' plads.

Svar #3
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

fisk??

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2005 af maltbolsje (Slettet)

Du kan efterprøve dine resultater, fx den første:

3x + 2 (x+4) = 18 x=2

Så sætter du 2 ind på x' plads:

3*2+2*(2+4) = 18
6+4+8 = 18
18 = 18
Dvs. den er rigtig.

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2005 af Romulus (Slettet)

1. x = 2
2. x = 6
3. x = 1
4. x = 10
5. x = 3
6. x = 4
7. x = 5
8. x = 9
9. x = 0
10. x = 15

Spørg venligst hvis du ikke forstår enkelte af dem, så skal jeg nok komme med gennemgangen.

Svar #6
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

ok tak

Svar #7
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

2x * x ??
3x* 4x ??
-x * 2x??
-4x * -x??
-2x * 2x??
-5x * 2x???

nogen som kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#7:
Ved læsning af samtlige ovenstående indlæg, er det endnu ikke lykkedes mig at finde ud af hvad du skal, så hvis du nu starter med at fortælle mig det, kan det godt være jeg kan hjælpe dig.

Svar #9
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ?? ved 2x * x??

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

#7 Skal de bare udregnes??

2x * x = 2x^2
3x* 4x = 12x^2
-x * 2x = -x^2
-4x * -x = 4x^2
-2x * 2x = -4x^2
-5x * 2x = -10x^2

Svar #11
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

er der en som ikke kan fortælle lidt om det!!

Svar #12
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

hvad skal jeg gøre i denne situation 2x *x??

Brugbart svar (0)

Svar #13
01. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

Du ved at 2x = 2*x

Så du har:

2*x*x

x*x=x^2

x^2*2 <=> 2x^2

:D

Brugbart svar (0)

Svar #14
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#11:
Jo, formodentlig, hvis du fortæller mig hvad opgaven går ud på! Hvad står der i opgaveformuleringen?

Brugbart svar (0)

Svar #15
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#13:
Lad nu være de biimplikationer!

x²*2 = 2x²

Svar #16
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

(-x) * 2x
3x * (-3x)
x * (-5x)
3x * 2 * 3x
4* x * (-5x)
(-2x) *6x * (-2)
(-x) * (-3x) *5 ???

Brugbart svar (0)

Svar #17
01. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

#15

Jeps... ;D

Svar #18
01. oktober 2005 af Mathias N (Slettet)

vil bare have udregning tak

Brugbart svar (0)

Svar #19
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#16:
Nu prøver jeg for 3. gang: ÅBEN DIT BOG, hvori opgaverne står skrever, og fortæl mig hvad der står i opgaveformuleringen! Skal du redcere udtrykkene, eller hvad er meningen med dette her? Udtrykkene i #7 og #16 er ikke lignigner (jævnfør overskriften), så jeg aner ikke hvad det er du vel have os til at hjælpe dig med.

Brugbart svar (0)

Svar #20
01. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

#16

Skal de reduceres eller blot udregnes??

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 45 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.