Matematik

Trekantsberegning

12. februar 2013 af Duddi92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle I kloge hoveder. 

Jeg har problemer med en opgave hvor man skal beregne nogle sider..

Jeg har vedhæftet et billede af trekanten. 

opgave. 239, hedder den.  - har selv beregnet vinklerne. 

er der nogle der kan forklare mig hvad man skal gøre? 

 

Mvh. :-) 

Vedhæftet fil: foto.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2013 af mathon

 

                               |BC| = 6,2 / sin(65º)


Svar #2
12. februar 2013 af Duddi92 (Slettet)

Tak for hjælpen, men det er CD  og AC jeg skal beregne :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2013 af mathon

 

                               |CD| = |BC| cos(65º)

                               |AB| = 6,2 / sin(37º)


                               |AD| = √(|AB|2 - 6,22)

                               |AC| = |AD| - |CD|

                              
 


Svar #4
12. februar 2013 af Duddi92 (Slettet)

tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.