Matematik

Stigning og fald i procent

13. februar 2013 af Ceerial (Slettet) - Niveau: 10. klasse

DOUBLE TRÅD


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

Du skal lægge 250% oveni gammelprisen. Dette gøres således:

Gammelpris*250% + Gammelpris*100% = 343 ⇒

Gammelpris (250%+100%) = 343 ⇒

Gammelpris = 343/3,5   (350% = 3,5) ⇒

Gammelpris = 98


Svar #3
13. februar 2013 af Ceerial (Slettet)

Jeg beklager, men for står jeg altså overhovedt ikke noget af.

Hvordan kom du frem til at du skulle dividere med 3,5?

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se den anden tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

250% + 100% = 350% = 350/100 = 3,5


Skriv et svar til: Stigning og fald i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.