Fysik

kræfter - fysik a 2012 eksamen

14. februar 2013 af svaret (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med disse to spg ?

c) Lav en skitse, der viser de kræfter der virker på bilen under bremsningen på figur 2.2, med angivelse af retning og angrebspunkt.

og

d) Bestem størrelsen af den samlede bremsekraft mellem vej og dæk under bremsningen.

 

Opgaven kan findes her:

http://static.uvm.dk/udd/gym/eksamensopgaver/2012/fysik_A_htx_maj25/#

Det er opgave 2


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2013 af anonym357 (Slettet)

Hvorfor står der 2012?

Brugbart svar (2)

Svar #2
15. februar 2013 af papas (Slettet)

d)

ΔEmek = F*Δs

mgh+mv2/2 = F*200

hvor h =200*sin4


Svar #3
19. februar 2013 af svaret (Slettet)

#1 nok fordi det er fra eksamen 2012

#2 Tak skal du ha :) mange tak.


Skriv et svar til: kræfter - fysik a 2012 eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.