Matematik

Potensudvikling

15. februar 2013 af fishyyl (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal bestemme t for y = 19

hvor t er tiden

19=31.5*0.887^(t)

 

Hvordan finder man t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2013 af peter lind

tag logarirmen på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er ikke en potensudvikling, men en eksponentiel udvikling.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2013 af ChemistryIsKey

     19 = 31.5 · 0.887t

     0.887t = 19 / 31.5

     t · log(0.887) = log(19 / 31.5)

     t = log(19 / 31.5) / log(0.887) ≈ 4.216

:)


Skriv et svar til: Potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.