Matematik

trekant - beregn længden af siden AB

18. februar 2013 af chrisBH (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekant ABC er Linjestykkerne DE og BC parallelle. Desuden er ¦AD¦= 3, ¦DE¦= 5 og
¦BC¦= 8.
Beregn længden af siden ¦AB¦.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2013 af SuneChr

Ligger D på AB og E på AC ?


Svar #2
18. februar 2013 af chrisBH (Slettet)

sådan her ser trekanten ud, har vedhæftet en fil forneden

Vedhæftet fil:Dok2.docx

Svar #3
18. februar 2013 af chrisBH (Slettet)

men jov det er gør de

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2013 af SuneChr

Ensvinklede trekanter           


Svar #5
19. februar 2013 af chrisBH (Slettet)

kan du uddybe dit svar? 
da jeg ikke forstår hvordan jeg skal sætte de forskellige tal ind? 


Skriv et svar til: trekant - beregn længden af siden AB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.