Matematik

Niveaukurver

18. februar 2013 af Lars195 (Slettet)

Sidder her og bøvler med at tegne nogle niveaukurver.. Forstår dog ikke hvorfor den ikke vil plottes..

har funktionen

 

f(x,y) = x^2 +2y^2

 

så for c = 0

vil kurven være 

y = sqrt((-x^2)/(2))

 

Men når jeg prøver at plotte den for jeg ikke noget ud..  gør jeg noget forkerT?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2013 af Stats

Det kunne være rart at finde ud af hvilket matematik program du bruger ;)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Kurven har jo kun det ene punkt (x,y) = (0,0) .

Man skal jo bemærke, at x2 ≥ 0 for alle x, og y2 ≥ 0 for alle y .


Svar #3
18. februar 2013 af Lars195 (Slettet)

Mathmatica  bruger jeg..

 

Så det kan godt passe med at der ingen niveaukurve ?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er en niveaukurve. Den består af det ene punkt (0,0) .


Svar #5
18. februar 2013 af Lars195 (Slettet)

Ahh.. ja det giver mening.. Selfølgelig.. Tak Andersen11 :)


Skriv et svar til: Niveaukurver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.