Matematik

isolerer X

18. februar 2013 af Missperfec (Slettet)

Hej SP:

Hvordan skal jeg isolere x i denne lineær ligning?

F(x)= 20X+33760

UPs der skulle stå 33760 har lige rettet efter


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2013 af mathon

             

                        x = (F(x) - 33900) / 20


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2013 af Stats

f(x)=20x+33760       Funktionsudtrykket

f(x)-33760=20x        Smidt 33760 over vi modsatte side.

(f(x)-33760)/20=x    Dividere med 20 på modsatte side.

 

Regneregl:

+ og -       svagest

·  og /       stærkest

:)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: isolerer X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.