Matematik

matematik-udregn udgift

20. februar 2013 af Zuz17 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

nogle der kan fortælle mig hvad forskriften er for denne opgave?

 

En famillies samlede udgift  af vand i 1993

gammel aflæsning= 2186  ny aflæsning 2427  forbrug i m3 = 241 pris 3,50 kr m3

målerafgift - pris 200 kr

måle nr 800 , vandafledningsafgift 241 m3  pris 13,50

 

1.  hvad er familliens udgift i 1993

2. hvor meget skal famillien betale i alt når momsen er 25 %


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2013 af 123434 (Slettet)

1)

Deres forbrug er 241m^3, ikke?

2186kr+2427kr+3,5kr*241+200kr+241*13,5kr


Svar #2
24. februar 2013 af Zuz17 (Slettet)

jo det er det tak for svaret :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

De 2186 og 2427 er måleraflæsninger. Det er ikke kronebeløb. Forbruget var fundet til 2427-2186 = 241m3

Den samlede udgift er så

200kr + 241m3·(3,50kr/m3 + 13,50kr/m3) = 200kr + 241·17,00kr = 4297kr .

Hertil skal så lægges 25% moms.


Skriv et svar til: matematik-udregn udgift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.