Matematik

Hjælp! Mat, C.

24. februar 2013 af Idasp96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kære Jer derude!

Jeg har nu siddet en hel weekend og lavet matematik opgaver dog har arbejdet med 4 opgaver som jeg simpelthen ikke kan besvare fornuftigt, og konkret.

Hvis een ville være så sød at hjælpe mig lidt omkring opgaverne ville jeg være meget taknemelig, hvis I evt. gad at komme med nogle forslag hvad man kan komme ind på i følgende opgaver.

Håber nogen søde mennesker vil hjælpe mig.

KH. Ida.

Matematiske modeller
Redegørelsen skal omfatte karakteristiske egenskaber ved den lineære funktion
y = ax + b.
Giv også en matematisk redegørelse for hældningskoefficienten a.

Matematiske modeller
Redegørelsen skal omfatte karakteristiske egenskaber ved den eksponentielle funktion
y =  b . ax.
Redegør for fordoblingskonstanten.


Matematiske modeller
Redegørelsen skal omfatte ligefrem og omvendt proportionalitet samt lineære funktioner.

Matematiske modeller
Redegørelsen skal omfatte karakteristiske egenskaber ved den eksponentielle funktion
y =  b . ax.
Redegør for halveringskonstanten.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg tror bare, at du skal foklare hvad a betyder, osv? F.eks er a hældningstallet. Så kan du forklare lidt om det.

 


Skriv et svar til: Hjælp! Mat, C.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.